פשטידת ברוקולי
מרכיבים
1 חבילת ברוקולי
1 תפוח אדמה בינוני
1 בצל קטן חתוך
1 כפית שמן זית
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
1 כף רוזמרין
2 ביצים
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה:
מבשלים את הברוקולי במים עם כף מלח 10 דקות.
מבשלים את תפוח האדמה במיקרוגל 5- 6 דקות.
מועכים הברוקולי ותפוח האדמה ושמים בקערה. מטגנים את הבצל עם שמן הזית.
מוסיפים לירקות את הבצל המטוגן, המלח, הפלפל השחור, הפטרוזיליה והרוזמרין ומערבבים.
שופכים לתבנית ואופים בחום בינוני.
נהנים מכל ביס!