סטייק פילה
מרכיבים
8 סטייק פילה בקר
1/2 כוס בצל קצוץ
1/4 כוס מים
2 כפות קטשופ
2 כפות רוטב סויה
1/4 כפית טבסקו
אופן ההכנה:
שמים בסיר בינוני את הבצל והמים, מוסיפים את הקטשופ,
רוטב הסויה, הטבסקו ומבשלים על אש נמוכה כ- 10 דקות.
עורכים את האומצות בתבנית רדודה, יוצקים עליהן את
המשרה ומשהים כשעה מחוץ למקרר, או למשך הלילה
במקרר.
מוציאים את האומצות מהמשרה וקולים בגריל לפי מידת הצליה האהובה . בעת הצליה ניתן לצקת את נוזלי המשרה על האומצות.
בתאבון!