כבד בפטריות
מרכיבים
100 גרם פטריות משומרות
1/3 כוס רוטב סלט צרפתי דל קלוריות
500 גרם כבד עגל או בקר
אופן ההכנה:
מסננים את הפטריות, חותכים אותן לפרוסות ומשרים
ברוטב הסלט במשך 30 דקות.
מסירים מהכבד את שכבת העור הדקה ופורסים לפרוסות
בעובי 1 ס"מ כל אחת.
מסננים את הפטריות ושומרים את התחמיץ.
מברישים את פרוסות הכבד בשני צדדיהן בתחמיץ. שמים את הכבד בגריל במרחק 7.5 ס"מ מהאש למשך 4 דקות.
הופכים ושמים על גבי הכבד את הפטריות. משאירים בגריל עד שהכבד מתרכך, במשך כ-4 דקות נוספות.
ארבע מנות, 181 קלוריות למנה