תכנית אורח חיים בריא לילדים ונוער
לפרטים לחצו כאן
הרצאות וסדנאות לארגונים
לפרטים לחצו כאן
הספר יובל אוכל בריא

תזונה נכונה לילדים
רב מכר ! 

לפרטים לחצו כאן
הטיפים של יסמין
לפרטים לחצו כאן
משתמש
סיסמה

סטייק פלפל

מרכיבים

400 גרם בשר סטייק (או הודו אדום)
1 כף שמן
½ כוס מים
½ בצל בגודל בינוני
1 שן שום קטנה, מעוכה
2 כפיות אבקת רוטב בשר
1 כף רוטב רויאל
¼ כפית מלח
2 פלפלים ירוקים בגודל בינוני
3 עגבניות

אופן ההכנה:
מסלקים את השומן המיותר מהבשר וחותכים  לרצועות באורך 5 ס"מ וברוחב 5 מ"מ.
מחממים את השמן בסיר כבד בגודל בינוני. משחימים בו את הבשר. מסננים את השומן המיותר.
פורסים את הבצל לפרוסות. מוסיפים לסיר את המים, פרוסות הבצל, השום, אבקת רוטב הבשר, רוטב רויאל, מלח ומעט פלפל.
מכסים היטב ומבשלים על אש קטנה במשך 50 דקות.
חותכים את הפלפלים לרצועות ברוחב סנטימטר. חולטים את העגבניות במים רותחים, מקלפים וחותכים אותן לחתיכות קטנות.
מוסיפים לסיר את רצועות הפלפל ואת העגבניות וממשיכים לבשל עד שהפלפל מתרכך, במשך 6-8 דקות. בעזרת כף מחוררת מעבירים את הבשר והירקות לקערת הגשה.
אל הרוטב מוסיפים מים רותחים (אם יש צורך), כדי שתהיה כמות של חצי כוס, ומגישים בנפרד.
5 מנות- 226 קלוריות למנה

 


 

ק"ג
שם
טלפון
דוא"ל
דוא"ל
שם