כרוב מאודה וכדורי בשר
מרכיבים
מכינים כדורי בשר מחצי קילו הודו, או עוף, או בקר
בצל קצוץ
2 שיני שום כתושים
חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
3 כפות קמח מצה, או פרורי לחם,
מלח , פלפל לפי הטעם
ביצה אחת חלבון אחד,
אופן ההכנה:
מערבבים ביחד, יוצרים כדורים ומכנסיים לתנור מחומם ל-10 דקות בחום של 250 מעלות.
כרוב מאודה:
כפית שמן קנולה
בצל גדול קצוץ
כרוב חתוך לחתיכות לאורך ולרוחב
רסק עגבניות, או עגבניות מרוסקות 3 כפות גדושות או חצי כוס.
3 כפות קטשופ, מלח, קצת א. מרק עוף.
אופן ההכנה:
את הבצל מטגנים עד לשקיפות, מוסיפים את הכרוב וממשיכים לטגן בערך 6 דקות, מוסיפים רסק עגבניות, קטשופ מערבבים עוד 3 דקות מוסיפים מלח , א. מרק וחצי כוס מים, כאשר רותח מנמיכים ומוסיפים את כדורי הבשר, מבשלים עוד 15 דקות בערך
להגיש על אורז לבן , או בלי.