תכנית אורח חיים בריא לילדים ונוער
לפרטים לחצו כאן
הרצאות וסדנאות לארגונים
לפרטים לחצו כאן
הספר יובל אוכל בריא

תזונה נכונה לילדים
רב מכר ! 

לפרטים לחצו כאן
הטיפים של יסמין
לפרטים לחצו כאן
משתמש
סיסמה

עוף בעדשים


גירסה דלת שומן על פי מתכון של אהרוני
מרכיבים
250 גר´ עדשים
1 עוף מחולק, או 4 כרעי עוף חצויים
1 כף שמן זית
בצל קטן
2-3 שיני שום
כ-20 גר´ נקניק כתף עוף (3-4 פרוסות)

אופן ההכנה:
בוררים, שוטפים ומשרים את העדשים בהרבה מים,
למשך שעה.
לאחר ההשרייה מסננים.

מנקים את העוף מעור ושומן גלוי. שוטפים ומייבשים.
בסיר כבד מחממים את השמן ומשחימים בו את חלקי העוף.
קוצצים את הבצל ואת שיני השום.
חותכים את פרוסות הנקניק לרצועות דקות.
כשהעוף מושחם, מוציאים מהסיר ומוסיפים לסיר את הבצל, השום והנקניק. מאדים כ-10 דקות.
מוסיפים את העדשים ומערבבים.
מניחים מעל את העוף.
מוסיפים מים עד שיכסו את העדשים.
מביאים לרתיחה. מעבירים לאש קטנה ומבשלים כ-45 דקות.

אוכלים בתיאבון!


יש לך מתכון טעים ודל שומן? שלח/י אלינו


שלח/י מתכון


 

ק"ג
שם
טלפון
דוא"ל
דוא"ל
שם