קציצות כרישה ועוף
מרכיבים
חצי קילו עוף טחון
1 בצל קטן
1 קישוא
1גזר
1כירשה
1 חלבון ביצה
2 כפות פרורי לחם
מלח
פלפל שחור
כמון
אופן ההכנה:
את הירקות יש לשטוף לקלף לחתך לקוביות ולבשל עד שיהיו רכים.
לאחר מכן יש לסנן היטב את המים ולמעוך בבלנדר למצב של מחית, את המחית יש לקרר ולהוסיף לעוף הטחון עם שאר המצרכים.
לערבב היטב ולצור קציצות בקוטר של 5 ס"מ , מחממים מולטי שף ועליו מטגנים את הקציצות משני הצדדים.
אוכלים בתיאבון!