תכנית אורח חיים בריא לילדים ונוער
לפרטים לחצו כאן
הרצאות וסדנאות לארגונים
לפרטים לחצו כאן
הספר יובל אוכל בריא

תזונה נכונה לילדים
רב מכר ! 

לפרטים לחצו כאן
הטיפים של יסמין
לפרטים לחצו כאן
משתמש
סיסמה

מרק קר מסלרי וצנונית

מרכיבים

2 כוסות פרוסות דקות של כרישה
4 כוסות גבעול סלרי (ללא העלים), פרוסים דק
6 כוסות מרק צח מירקות (או מים)
1/2 כוס קוביות תפוחי אדמה
6 צנוניות בינוניות פרוסות דק
2 כפות שמן זית
2 כפיות אבקת קארי
3 טיפות טבסקו

אופן ההכנה:
מחממים את השמן בסיר גדול מטפלון ומוסיפים את הכרישה,
הסלרי ואבקת הקארי. מערבבים בכף עץ כמה דקות.
מוסיפים את המרק (או המים) ואת קוביות תפוח האדמה, ומתבלים במלח ופלפל.
מביאים לרתיחה ומבשלים 15 דקות. מוסיפים את הצנוניות ומבשלים עוד 5 דקות.
מצננים וטוחנים בבלנדר יד בתוך הסיר. מתבלים בטבסקו ומערבבים. שמים במקרר לכמה שעות ומגישים.
אפשר להוסיף כף יוגורט לכל מנה.
8 מנות, 60 קלוריות למנה.

 

בתאבון!

ק"ג
שם
טלפון
דוא"ל
דוא"ל
שם