תכנית אורח חיים בריא לילדים ונוער
לפרטים לחצו כאן
הרצאות וסדנאות לארגונים
לפרטים לחצו כאן
הספר יובל אוכל בריא

תזונה נכונה לילדים
רב מכר ! 

לפרטים לחצו כאן
הטיפים של יסמין
לפרטים לחצו כאן
משתמש
סיסמה

פודינג וניל אפוי (חביצה)

מרכיבים

3 ביצים טרופות קל
2 כוסות חלב דל שומן
1 כפית תמצית וניל
ממתיק מלאכותי בכמות השווה ל-1/4 כוס סוכר

אופן ההכנה:
מערבבים את הביצים בקערה. מביאים החלב לרתיחה
ומצננים מעט. ממיסים את הממתיק.
מוסיפים בהדרגה את החלב, תמצית הוניל והממתיק
אל הביצים בקערה ובוחשים כל הזמן.
מסדרים 6 צלוחיות חסינות אש על תבניות אפיה. יוצקים לתך התבנית מים חמים עד לגובה של 2.5 ס"מ.
יוצקים את הפודינג לתוך הצלוחיות ואופים בתנור בחום בינוני-נמוך (160מעלות צלזיוס) במשך 40-45 דקות, או עד שסכין שנועצים במרכז הצלוחית יוצאת מתוכו נקיה.
מצננים, מוציאים את הצלוחיות מהתבנית ומקררים במקרר. מגישים את הפודינג בתוך הצלוחיות או הופכים אותו מעל צלחת קטנה שטוחה.
אפשר לזרות על הפודינג קינמון ואגוז מוסקט מגורר, או ליצוק מעט סירופ פטל דיאטטי.
6 מנות- 69 קלוריות למנה

 


 

ק"ג
שם
טלפון
דוא"ל
דוא"ל
שם