פשטידת גזר וגבינות
מרכיבים
גבינה לבנה 5%
גזר מגורד/אפשר גם קישואים
2פרוסות גבינה בולגרית 5% (בנדיבות)
מלח פילפל גרוס
כף שמן זית
3 ביצים
אפשר להוסיף מעט זיתים חתוכים בשביל העין וקצת בשביל הטעם
אופן ההכנה:
מגרדים בפומפיה את הגזר או הקישואים
מרססים תרסיס שמן על התבנית(אני אופה בתבניות סיליקון זה יוצא כמו עוגה.)
מערבבים את כל הגבינות (באופן עקרוני אפשר את כל הגבינות שנשארו בבית)
להכניס לתנור שחומם ל200 מעלות ולהוריד ל170
לפזר למעלה או סומסום או קצת גבינה
צהובה מגורדת קשה רזה.
זה ללא קמח טעיים וניתן לשלב הרבה אפשרויות (תפוחי אדמה/בטטה)
מגישים עם סלט
תודה ללקוחה רחל אפללו!
קובץ להדפסה
שיהיה בתיאבון!
יש לך מתכון טעים ודל שומן? שלח/י אלינו