ירקות מוקפצים עם רצועות עוף וקשיו
מרכיבים
1/2 קילו רצועות חזה עוף "
2-3 שיני שום קלופות ופרוסות דק
1 פלפל צ`ילי אדום, מנוקה וחתוך לרצועות דקות
1 כף שמן זית
1 בצל סגול חתוך לרצועות
חופן שעועית ירוקה חתוכה לנתחים
2 פלפלים, אדום וצהוב מנוקים וחתוכים לרצועות עבות
1 ברוקולי טרי — מופרד לפרחים
1 כף רוטב סויה
1 כף סוכר
28 אגוזי קשיו קלויים במחבת טפלון
חופן עלי בזיליקום קטנים או קצוצים גס
אופן ההכנה:
מחממים על אש גבוהה מאוד ווק או מחבת גדולה , מוסיפים את השמן, השום, רצועות הצ`לי והבצל ומטגנים 2 דקות.
מצרפים את הירקות וממשיכים לטגן על אש גבוהה תוך כדי ערבוב במשך 6-5 דקות בלבד.
מוסיפים את רצועות העוף, מערבבים ומטגנים דקה נוספת וזורים על התבשיל את הסוכר והסויה.
מערבבים ומוסיפים את אגוזי הקשיו ועלי הבזיליקום.
מסירים מהאש ומגישים מיד.
נהנים מכל ביס!