לביבות קישואים וגבינה
מרכיבים
2 כוסות קישואים מגוררים
150 גרם גבינה לבנה 5% שומן
2 ביצים
1 בצל בינוני קצוץ דק
3 כפות קמח רגיל
לפי הטעם מלח ופלפל שחור טחון, טרי
להגשה: גביע יוגורט או לבן 3% שומן
חופן שמיר קצוץ
אופן ההכנה:
שמים את הקישואים במסננת, ומנקזים היטב מהנוזלים. סוחטים היטב ומעבירים לקערה.
מוסיפים לקישואים את יתרת החומרים, מתבלים במלח ובפלפל ומערבבים היטב.
מרססים מחבת טפלון בתרסיס שמן ומחממים על אש בינונית. צרים מהבלילה 8 לביבות ומטגנים משני הצדדים.
מגישים עם רוטב היוגורט והשמיר.
נהנים מכל ביס!