תכנית אורח חיים בריא לילדים ונוער
לפרטים לחצו כאן
הרצאות וסדנאות לארגונים
לפרטים לחצו כאן
הספר יובל אוכל בריא

תזונה נכונה לילדים
רב מכר ! 

לפרטים לחצו כאן
הטיפים של יסמין
לפרטים לחצו כאן
משתמש
סיסמה

קינואה וירקות

מרכיבים

1 כוס קינואה שטופה
1 בצל גדול קצוץ
כפית שמן קנולה
1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות
1 גזר מגורד על דק
1/2 1 כפיות מלח
1 כפית פלפל


אופן ההכנה:
שוטפים היטב את הקינואה, מרתיחים כוס מים מומלחים על כל כוס קינואה לפני בישול.
מכניסים את הקינואה השטופה למים הרותחים, מנמיכים לאש קטנה, משאירים את הסיר פתוח לאידוי תוך כדי הבישול, לאחר מכן מורידים מהאש כשהגרגרים תופחים, ומניחים להצטנן מעט.
מטגנים את הבצל, זורים קורט מלח על הבצל בתחילת הטיגון, מוסיפים את הפלפל לבצל, מגבירים את האש, ומערבבים.
אחרי 5 דקות,מוסיפים את הגזר, מערבבים עד שהגזר התרכך, טועמים ומוסיפים עוד מלח ופלפל, מעבירים את הקינואה לקערה, ושופכים מעליה את תערובת הירקות המבושלים.

 

בתאבון!!
 

ק"ג
שם
טלפון
דוא"ל
דוא"ל
שם